PIX logo grey and green

Gyakran ismételt kérdések

Összegyűjtöttük nektek a leggyakrabban felmerülő kérdéseket.

Kérjük, érkezz 10-15 perccel az időpontod előtt, mivel vannak még néhány előkészületi teendőnk, például a működés és a helyszínünk bemutatása. A fotózás 30 perces időtartama pontosan a megadott időpontban fog elkezdődni.
Ha késve érkeztek hozzánk, akkor is lehetőségetek van részt venni, de fontos tudni, hogy a fotózásra szánt időtartam az eredeti lefoglalt időpontban kezdődik, és így kevesebb időtök fog maradni.

A fotózás időtartama alatt csak ti tartózkodtok a szobában, de ha segítségre van szükségetek egy kolléga mindig rendelkezésre áll segít, asszisztenciát biztosít.

Természetesen, mindenféle négylábú barátot szívesen fogadunk nálunk, mivel vállalatunk állatbarát. Úgy gondoljuk, hogy a kutyák, macskák és más háziállatok is részesei lehetnek a szórakozásnak és az élménynek, amit a fotózások kínálnak. Amennyiben hozzátok magatokkal kedvenc háziállatotokat, gondoskodunk arról, hogy ők is jól érezzék magukat, és részt vehessenek a kalandban. Legyen szó kutya, macska vagy más állatról, mindannyian üdvözölve vannak nálunk!

Amennyiben le szeretnétek mondani a foglalást, ezt 24 órával a kezdés időpontja előtt tehetitek meg az „hello@pixbudapest.hu” e-mail címen, melynek a tárgya „Lemondás” kell hogy legyen. Más kommunikációs eszközökön, mint például Facebookon, más e-mail címeken vagy telefonon érkező lemondásokat sajnálatos módon nem tudunk elfogadni. 

Amennyiben az adott napra szeretnél időpontot foglalni, kérjük, keress minket telefonon, mivel az internetes időpontfoglalás előző nap lezárul. 

Minden alkalmazottunk beszél angolul és magyarul, illetve a kommunikációs menedzserünk Dorci olaszul is, így szeretettel várunk mindenkit, aki egy egyedülálló programot szeretne kipróbálni Budapesten.

Májusi akció!

Foglalj 30% kedvezménnyel erre a hétvégére- minden időpontra érvényes május 24-26 között!!🌷
Kuponkód: SZIAMAJUS