PIX logo grey and green

Lemondási szabályzat

Meg nem jelenési díj

Amennyiben a foglalás nem kerül lemondásra és a foglalt időponton nem jelenik meg a vásárló, úgy a foglalás teljes értékének követelésére jogosult a studio, melyet díjbekérő formájában a foglaláskor megadott számlázási adatokra állítunk ki.

Lemondás és időpontmódosítás

Ha esetleg mégsem jó a lefoglalt időpont, kérjük e-mailben értesíts minket és a levél tárgyába írd be a „Lemondás” szót, így tudjuk a leggyorsabban feldolgozni a kérést. Más platformokon vagy különböző tárgyú e-mailekkel érkező lemondásokat sajnos nem tudunk elfogadni.

  • Ha a lemondás az esedékes időpont előtt legalább 24 órával történik, lehetőséged van új időpont foglalására. Abban az esetben, ha előre online fizettél, akár visszatérítést is igényelhetsz.
  • Amennyiben a lemondás kevesebb, mint 24 órával az időpont előtt történik, 6000 forintos rendelkezésre állási díj felszámolására vagyunk jogosultak.

Szeretnéd ha pénzed nem veszne kárba? 

Fő célunk az, hogy a vásárlóink elégedettek legyenek, így a meg nem jelenési díj 50%-át, míg a lemondási díj teljes összegét kiállítjuk kupon formájában az összeg beérkezése után, így fel tudod használni következő foglaláskor. 

Sürgősségi Lemondás

Szeretnénk felhívni a figyelmeteket, hogy stúdiónk fenntartja a jogát, hogy vis maior helyzetben lemondja vagy – az érintettekkel egyeztetve – módosítsa a foglalásokat. Ilyen esetekben minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy közösen megtaláljuk az új megfelelő időpontot vagy visszafizetjük a már befizetett összeget.

Májusi akció!

Foglalj 30% kedvezménnyel erre a hétvégére- minden időpontra érvényes május 24-26 között!!🌷
Kuponkód: SZIAMAJUS