PIX logo grey and green

Akció 🥳 Minden június 13-16 közötti időpontunkra 25% kedvezmény, hogy minél többen ki tudjátok próbálni a stúdiót!
KÓD: HELLOJUNIUS

Rólunk és a self photo studio élményről

Köszöntünk Budapest első és egyetlen SELF PHOTO STUDIOjának weboldalán. Egy csapat lelkes fiatal vagyunk, akik szeretnének innovációt létrehozni az élményprogramok és a fotózás világának összegyúrásával. De hogy mit is álmodtunk meg pontosan? 

A PIX SELF PHOTO STUDIO egy olyan kreatív tér, ahol bárki, egyszerűen és könnyedén készíthet képeket – akkor is ha nincs tapasztalata fotózással kapcsolatban – anélkül, hogy fotósra lenne szüksége. Stúdiónkban minden vendég azonnal profi fényképeket hozhat létre a rendelkezésre álló professzionális felszerelések és stílusos hátterek segítségével. 

Mi tesz azonban különlegessé minket? Nálunk a fotózás teljesen új dimenziójába léphettek. 

Fotózás közben élő képen láthatjátok magatokat egy nagy tv-n, így pontosan tudjátok, hogy fog kinézni az elkészített kép. A rendelkezésre álló 30 percben annyi képet készítetek amennyit csak szeretnétek! 

A fotózás után az összes elkészült képet azonnal megtekinthetitek válogató szobánkban, ahol 20 perc áll rendelkezésre, hogy kiválasszátok mely képeket kéritek – ott a helyszínen – kinyomtatni. Amennyiben szeretnétek akár az összes képet elvihetitek digitális formában pendrive-on vagy e-mailben, így a hagyományos fotózásokkal ellentétben, nem csak, hogy nem kell várni a képekre, de akár az összessel kezetekben is távozhattok. 

De mi még ennél is többek vagyunk. A PIX SELF PHOTO STUDIO egy olyan hely, ahol az élmény és a fotózás találkozik. Mindegyik fotózási alkalom egy kreatív kaland, ahol az önkifejezés és az egyedi emlékek megörökítése központi szerepet kap. Stúdiónk inspiráló és kényelmes környezetet kínál minden vendégünk számára, hogy felfedezhesse a fényképezés izgalmas világát a saját szemszögéből. Legyen szó önarcképekről, portrékról vagy kreatív projektekről, mi itt vagyunk, hogy segítsünk megörökíteni a saját történeteiteket a képekben. 

Csapatunk

Ismerd meg kikből áll a PIX SELF PHOTO STUDIO csapata!
PIX employee 2

Bence

Ügyvezető

PIX employee 3

Dorci

Kommunikációs menedzser

PIX employee 1

Karolin

Projektmenedzser

PIX employee 4

Marga

Operátor

PIX employee 5

Dóri

Operátor